Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενης κολυμβήτριας στη Ρόδο

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για περιστατικό αγνοούμενης 70χρονης αλλοδαπής κολυμβήτριας, η οποία είχε μεταβεί για λήψη θαλάσσιου λουτρού, στην περιοχή ¨ΛΟΘΙΑΡΙΚΑ¨ Λάρδου ν. Ρόδου.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένα (01) περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς καθώς και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η 70χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή ¨ΓΥΨΟΣ” Λάρδου, να έχει εξέλθει στην ακτή με ιδίες δυνάμεις, δηλώνοντας καλά στην υγεία της και ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Την άρση των εμποδίων για την άμεση λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού στην Κάσο, ζητά ο Μάνος Κόνσολας»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναδεικνύει, με κοινοβουλευτική...

Διευκόλυνση στη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου για τους πολίτες που έχουν αστυνομικές ταυτότητες παλαιού τύπου»

Κύριε Υπουργέ, Όπως είναι γνωστό η διαδικασία έκδοσης νέων ταυτοτήτων...

Απάντηση σε ανακοίνωση των πληρεξουσίων δικηγόρων του Δημάρχου Πάρου

Ως νομική σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Νοτίου...