Αναβάλλεται εκτάκτως η προγραμματισμένη για απόψε συναυλία «Τραγουδώντας τη Μεγάλη Οθόνη» με την Ορχήστρα των Κυκλάδων λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Η προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ συναυλία με θέμα «Τραγουδώντας τη Μεγάλη Οθόνη» με την Ορχήστρα των Κυκλάδων αναβάλλεται εκτάκτως λόγω των ακραίων καιρικών φαινόμενων και έντονων βροχοπτώσεων που προβλέπονται για τη Ρόδο.

Θα ήταν ένα ξεχωριστό φθινοπωρινή βράδυ και μια μοναδική μουσική βόλτα στον κόσμο του κινηματογράφου με ένα εκπληκτικό σύνολο 25 μουσικών υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως διοργανωτής  με την συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, ήθελε να προσφέρει στους κατοίκους και επισκέπτες της Ρόδου, την οποία ωστόσο, εξαιτίας της αιφνίδιας εξέλιξης του καιρού και με απόλυτη αίσθηση ευθύνης, οφείλει να αναβάλει.

Πάνω από όλα και με κάθε κόστος τίθεται η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών.

Με τη δέσμευση ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα επαναπρογραμματίσει τη συναυλία με την πρώτη ευκαιρία, γίνεται έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις  τους και να μείνουν ασφαλείς.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Κάθε εποχή φέρνει τις δικές της προκλήσεις. Το μέλλον είναι και θα παραμείνει ο Άνθρωπος”

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου για την...

Χρώματα, φαντασία και χαμόγελα: Πασχαλινή δράση για τα παιδιά Ρομά

Με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, το Παράρτημα Ρομά...