«Αποτίμηση των εξελίξεων για τη δημόσια υγεία στα νησιά  αύριο στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών Περιοχών της Βουλής, με πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα»

Συνεδριάζει αύριο το πρωί στις 13:00, η Υποεπιτροπή Νησιωτικών Περιοχών της Βουλής, προκειμένου να γίνει αποτίμηση και ανάλυση όλων των δεδομένων, των εξελίξεων, αλλά και των κινήτρων που ενεργοποιήθηκαν για τη στελέχωση των δομών δημόσιας υγείας στα νησιά.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση, στην οποία θα παραστεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αλήθεια για τις ανεμογεννήτριες  απέναντι στις γκρίζες ζώνες του λαϊκισμού και της πολιτικής υποκρισίας

Οι 46 ανεμογεννήτριες που είναι εγκατεστημένες στη Νότια Ρόδο,...

Προώθηση του Aegean Cuisine μέσω του έργου REVIVE 

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ανακοινώνει...

Ο Γ. Νικητιάδης στις εκδηλώσεις τιμής για την 8η Μαΐου 1945 στη Σύμη

Στις επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου Σύμης για την 81η...