Βάιος Καλοπήτας από Κοσκινού: Τα τοπικά συμβούλια να έχουν συμπαραστάτη και όχι επιστάτη τη δημοτική αρχή

Τα προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας Κοσκινού συζητήθηκαν αναλυτικά κατά τη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Βάιος Καλοπήτας με τον πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος κ. Τάσος Ψυλλάκης και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου κ.κ. Φώτης Φλοκιού, Ευστράτιος Μαργαρίτης, Ιωάννης Παγκαδάκης, Μιχάλης Μανωλάγκας, παρουσία και του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καλλιθέα» κ. Δημήτρη Μουστάκα, παρουσίασαν αναλυτικά στον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζι Για τη Ρόδο» και τους συνεργάτες του όλα τα ανοικτά ζητήματα του παραδοσιακού οικισμού Κοσκινού.

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας, επισήμανε ότι για έναν ξεχωριστό οικισμό όπως είναι το χωριό Κοσκινού, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Ρόδο, είναι απαραίτητο να υπάρχει σχέδιο ανάδειξης και ανάπτυξης της περιοχής.

«Ο παραδοσιακός οικισμός Κοσκινού απαιτεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας αλλά και για την ανάδειξη της ξεχωριστής του ταυτότητας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Ρόδο μας. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί μια από τις πιο φωτογραφημένες περιοχές του νησιού καθώς η γραφικότητα, η ιστορία και η ομορφιά του νησιού το καθιστούν ξεχωριστό.

Και είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να προστατέψουμε δίνοντας λύσεις αλλά έχοντας ως γνώμονα την μοναδικότητα της περιοχής. Ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τους λιγοστούς πόρους και τις περιορισμένες αρμοδιότητες κάνουν προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των συμπολιτών τους δίνοντας καθημερινό αγώνα. Κι αυτό ακριβώς είναι που επιθυμούμε να βελτιώσουμε, τα τοπικά συμβούλια να έχουν συμπαραστάτη τη δημοτική αρχή και όχι επιστάτη όπως συμβαίνει σήμερα», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Βάιος Καλοπήτας αμέσως μετά τη συνάντηση με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Κοσκινού.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθαρά τα πρώτα δείγματα από το δίκτυο ύδρευσης της Ρόδου – Δικαίωση του προέδρου της ΔΕΥΑΡ Σωτήρη Βαγιανού

Τα αποτελέσματα των πρώτων δέκα δειγματοληψιών δεν εντόπισαν εστία...

Μητσοτάκης–Νετανιάχου: Άμυνα, ενέργεια και τριμερής με Κύπρο στο επίκεντρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα (Πέμπτη, 24/9) συνάντηση...

Με ψευδή στοιχεία τα δήθεν “δημοσιογραφικά” ρεπορτάζ

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Βασίλη Τσιαλιαμάνη Στα δήθεν "δημοσιογραφικά"...