ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ΝΔ: Τηλεδιάσκεψη με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Με ανακοίνωση η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ΝΔ αναφέρει:

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 14 Ιανουαρίου τηλεδιάσκεψη στελεχών της Γραμματείας Οργανωτικού Ν.Δ, Προέδρων ΔΕΕΠ Ν.Δ. και Υπευθύνων του Τομέα Παιδείας όλων των Οργανώσεων με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως με θέμα “ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” στο πλαίσιο της ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ, με πρωτοβουλία του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη.

Η Υπουργός αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο του Υπουργείου Παιδείας εδώ και 18 μήνες και απήντησε με χαρά σε ερωτήματα που δέχθηκε από τους συμμετέχοντες, εκδηλώνοντας την πρόθεση και επιθυμία της να επαναληφθεί σύντομα μια αντίστοιχη τηλεδιάσκεψη.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι μέσω της ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ δίνεται η ευκαιρία στους εκπροσώπους των κομματικών οργανώσεων να έρχονται σε επαφή με κυβερνητικά στελέχη και γι’αυτό οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, που λαμβάνει τόσο χρήσιμες πρωτοβουλίες.

Για τη ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Ν.Δ. συμμετείχαν η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Ν.Δ. Ευτυχία Χαραλαμποπούλου και ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Ν.Δ. Ανδρέας Μαρίνος.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ…ΟΧΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ!

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής

Περιφέρειας Δωδεκανήσου

(ΔΕΕΠ) ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Η ελληνική ομογένεια και το Δίκτυο Αυτοδιοικητικών Ευρώπης  ισχυροί εθνικοί πυλώνες»

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς...

Γ. Νικητιάδης στη Βουλή: Να προσαρμοστεί το πρόγραμμα «Σπίτι μου» στις ανάγκες των νησιών

Την ανάγκη προσαρμογής του προγράμματος «Σπίτι μου» στις ιδιαίτερες...