20.4 C
Rhodes
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Επιστολή Διαμαρτυρίας του συλλόγου εργαζομένων αεροναυτιλίας του αερολιμένα Ρόδου

Αποδέκτες της επιστολής διαμαρτυρίας η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και η Fraport

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Για την αδράνεια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και της διαχειρίστριας εταιρίας του αερολιμένα, γιατί δεν γίνονται όλα τα απαιτούμενα αυτονόητα, για την προστασία του προσωπικού της ΥΠΑ – Αεροναυτιλίας από τον COVID-19 και την διαφύλαξη της λειτουργίας των υπηρεσιών αεροναυτιλίας, όπως ζητάμε εδώ και μήνες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ

1. Αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας συστήματος ανανέωσης αέρα στους χώρους εργασίας. Απαιτούμε το αυτονόητο, να αναπνέουμε σε όλους τους χώρους εργασίας μας καθαρό αέρα. Μερική λειτουργία του εξαερισμού μόνο στους διαδρόμους ή/και μόνο ανακύκλωση αέρα από τα κλιματιστικά δεν είναι αποδεκτή

.2. Άμεση χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας και υλικών απολύμανσης, χώρων, επίπλων κλπ. Είναι απαράδεκτο να αγοράζει συνεχώς ο σύλλογος και μεμονωμένοι συνάδελφοι τα απαιτούμενα υλικά.

3. Άμεση έναρξη απολυμάνσεων όλων των χώρων, γραφεία, έπιπλα, κοινόχρηστα αντικείμενα. Η σύμβαση να περιλαμβάνει όλα τα ανωτέρω και όχι μόνο ψεκασμό του δαπέδου.

4. Απομόνωση του Πύργου Ελέγχου και αλλαγή εισόδου για το προσωπικό, για την αποφυγή συγχρωτισμού με επιβάτες και λοιπό προσωπικό του αερολιμένα.

5. ∆ιαδικασία ελέγχου του προσωπικού για COVID-19 χωρίς αριθμητικούς και χρονικούς περιορισμούς. ∆ιενέργεια rapid tests προς ενίσχυση της διαδικασίας ελέγχου.

Καθιστούμε υπεύθυνη τη διοίκηση της ΥΠΑ και τη διαχείριση του αερολιμένα, όσον αφορά, αφενός την ασφάλεια των εργαζομένων κατά την κίνηση τους εντός αερολιμένα και την εκτέλεση της υπηρεσίας τους και αφετέρου την προστασία της ομαλής λειτουργία του αερολιμένα λόγω πιθανής συρροής κρουσμάτων ή καραντίνας στον Πύργο Ελέγχου.

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2027…. θα κόψουν την κορδέλα του Νέου Νοσοκομείου στην Κω! Μέχρι τότε ο Θεός βοηθός!

Μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν οι δηλώσεις του κ....

Ξανά εκτός επιλογών τα Δωδεκάνησα για ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνεται μια μεγάλη πολιτική μάχη,...

Στην 9η διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Oceans” (OOC-9), η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε δύο θεματικά πάνελ συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος...