Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται

Απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσου Ηλιόπουλου στην κυβερνητική εκπρόσωπο

Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν.

Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΥΠΕΞ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: ”Παραμένει παράνομο, άκυρο και ανυπόστατο”

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την απόφαση της Βουλής...

Γιάννης Παππάς: Προχωρά η επισκευή του ελικοδρομίου της Χάλκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης για την επισκευή του ελικοδρομίου...

«Πρόσθετα μέτρα για τη στήριξη των αλιέων προτείνει ο Μάνος Κόνσολας»

Με νέα κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής...