Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος – Περιμένουμε στη δημοσιότητα και τα δικά του περιουσιακά στοιχεία» – Βίντεο

Δήλωση (oncamera) του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου

“Ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”, τονίζει σε on camera δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

“Ο κ. Τσίπρας έδωσε στη δημοσιότητα το σύνολο των στοιχείων που τον αφορούν για την παραθεριστική κατοικία που νοικιάζει” σημειώνει, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει και εκείνος στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία “για τα 32 ακίνητα που έχει σε Ελλάδα και εξωτερικό, για το υπερπολυτελές ρετιρέ που νοικιάζει στο Λυκαβηττό και κυρίως τα στοιχεία που δείχνουν τις ρυθμίσεις των δανείων του ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ”.

“Θα περιμένουμε απαντήσεις”, καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκεκουρεμένος.

Για να κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας, άνοιξε το λάκκο της λάσπης και τελικά έπεσε μέσα ο ίδιος.

Ο κ. Τσίπρας έδωσε στη δημοσιότητατο σύνολο των στοιχείων που τον αφορούν για την παραθεριστική κατοικία που νοικιάζει.

Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κάνει το ίδιο;

-Για τα 32 ακίνητα που έχει σε Ελλάδα και εξωτερικό;

-Για το υπερπολυτελές ρετιρέ που νοικιάζει στο Λυκαβηττό;

-Και κυρίως, τα στοιχεία που δείχνουν τις ρυθμίσεις των δανείων του, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ;

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Παππάς: «Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει τη δουλειά της ανεπηρέαστη και στην ώρα της»

Συνέντευξη του Γιάννη Παππά στην «Α» Μπήκε στην πολιτική, για...

Τσίπρας: Ζυγώνει η ώρα που όλοι θα κληθούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας

Μέσω άρθρου του με τίτλο «Ώρα ευθύνης», ο πρώην...

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού...

«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την βελτίωση του τηλεοπτικού σήματος στην Κάρπαθο με την εγκατάσταση αξιόπιστης ψηφιακής υποδομής»

Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης...