Η Κυβέρνηση άφησε ακάλυπτους επιχειρήσεις και εργαζόμενους, αλλά οι Οργανώσεις Καταναλωτών πέτυχαν αναστολή δόσεων δανείων για όσους επλήγησαν

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

Μέσα στην κρίση η Κυβέρνηση άφησε παντελώς ακάλυπτους τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους που επλήγησαν και αδυνατούν να εξοφλούν τις δόσεις των δανείων τους προς τις Τράπεζες.

Ευτυχώς για τους πολίτες, το κενό της προκλητικής Κυβερνητικής απουσίας κάλυψαν οι οργανώσεις των καταναλωτών, που άσκησαν πίεση στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών ώστε να παρθεί η σημερινή απόφαση αναστολής των δόσεων των δανείων για 9 μήνες.

Είναι σημαντικό ότι το ελληνικό συνδικαλιστικό κίνημα, μέσω των στελεχών της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος που ίδρυσε η ΓΣΕΕ και του Προέδρου της Απόστολου Ραυτόπουλου (μέλους της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, και της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής), διεκδίκησε αποφασιστικά και συνέβαλε με τις προτάσεις του σε αυτή την εξέλιξη.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσίπρας: Ζυγώνει η ώρα που όλοι θα κληθούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας

Μέσω άρθρου του με τίτλο «Ώρα ευθύνης», ο πρώην...

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού...

«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την βελτίωση του τηλεοπτικού σήματος στην Κάρπαθο με την εγκατάσταση αξιόπιστης ψηφιακής υποδομής»

Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης...

Γ. Νικητιάδης στη Βουλή: «Νόμπελ κακής νομοθέτησης» στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης

Σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση της ΝΔ άσκησε ο Βουλευτής...