24.3 C
Rhodes
Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. καταλαβαίνει μόνο από καταστολή και ΜΑΤ»

Η κοινωνία φωνάζει για προστασία της ζωής και ΜΕΘ. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. καταλαβαίνει μόνο από καταστολή και ΜΑΤ.

Σήμερα αποδείχθηκε ότι μπορεί να υπάρχει απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας και ταυτόχρονα απόδοση τιμής στο δημοκρατικό αγώνα της νεολαίας και του λαού.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού έχει χάσει κάθε έλεγχο μπροστά στην πανδημία και την οικονομική κατάρρευση πόνταρε ότι του έχει απομείνει στην ψευδαίσθηση ελέγχου μέσα από την καταστολή και τις προβοκάτσιες.

Ο αυταρχισμός που ζήσαμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και απομόνωσης της κυβέρνησης. Απομόνωση πρώτα από όλα μέσα στην κοινωνία που κατανοεί πια ότι η κυβέρνηση δεν νοιάζεται ούτε για τη δημόσια υγεία ούτε για την οικονομική στήριξη που οι καιροί απαιτούν.

Αν και η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο, ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται και το κράτους δικαίου και, στο βαθμό που του αναλογεί, τη δημόσια υγεία.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Δήμα για τις υποδομές στα Δωδεκάνησα

Η Μεσογειακή Χάραξη και το Νέο Νοσοκομείο Κω τα...

Παρέμβαση Γιάννη Παππά για την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών της Κω

Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ....

Στην Η.Ν. Κάσο η Μίκα Ιατρίδη για τις εκδηλώσεις της 201ης Επετείου του Ολοκαυτώματος

Τριήμερη επίσκεψη στην Η.Ν. Κάσο πραγματοποίησε η Μίκα Ιατρίδη, προκειμένου να παραστεί...