16.6 C
Rhodes
Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Καμπουράκης: Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε διαφορετικά

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης σε ανάρτησή του δήλωσε:

Τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που προκαλεί η πανδημία, είμαστε αναγκασμένοι να προστατέψουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τα γιορτάσουμε διαφορετικά.

Η πρόθεση μας είναι να κάνουμε έναν αξιοπρεπή, νοικοκυρεμένο στολισμό, ο οποίος δεν θα απευθύνεται στη Ρόδο που ονειρευόμαστε για τα Χριστούγεννα.

Αλλά δεν θα αφήσουμε την πόλη και κανένα χωριό του νησιού μας αφώτιστο. Κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να δώσουμε χαρά και ζεστασιά.

Ο στολισμός θα είναι εκτεταμένος και θα μεταφέρει Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή στους δημότες.

Ήδη τα συνεργεία του Δήμου μας ξεκίνησαν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην πόλη και στα χωριά, δημιουργώντας τη ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα που τόσο έχουμε ανάγκη.

Οι φωτογραφίες είναι από τις Κοινότητες Αφάντου και Κρεμαστής, οι οποίες έβαλαν τα γιορτινά τους, καθώς τα συνεργεία με την καθοδήγηση του χωρικού αντιδημάρχου Τάσου Σπανού, ολοκλήρωσαν τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμό τους.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Παππάς: Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, συνεχίζει να στηρίζει τα νησιά μας

Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και η Γενική...

ΔΕΥΑΡ: Διακοπή Υδροδότησης Τ.Κ. Φανών

 H ΔΕΥΑ Ρόδου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι την...