Αναφορά κατέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, σχετικά με τις πρόσφατες ζημιές που παρουσιάστηκαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το Κτηματολόγιο Ρόδου.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, με πρωτοβουλία του και βασιζόμενος σε σχετική επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου αλλά και φωτογραφικό υλικό που εστάλη από τους εργαζόμενους του Κτηματολογίου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, προς τον αρμόδιο Υπουργό, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο, υπογραμμίζοντας παράλληλα το γεγονός ότι λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας, ο Κτηματολογικός Δικαστής και η Προϊσταμένη του Κτηματολογίου, σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, αποφάσισαν την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας.

«Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός υπαλλήλου, δικηγόρου ή και συναλλασσόμενου πολίτη. Το Κτηματολόγιο του νησιού είναι μια υπηρεσία στην οποία εργάζονται πολλοί υπάλληλοι και την επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες πολίτες. Άμεσα πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση των ζημιών, έτσι ώστε να καταστεί το κτίριο λειτουργικό και ασφαλές ξανά και να προχωρήσουν οι εκκρεμείς υποθέσεις», σχολίασε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ