Κορωνοϊός: 932 κρούσματα, 50 νέοι θάνατοι, 438 διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ σήμερα 31/12 ανακοίνωσε 932 νέα κρούσματα

Οι διασωληνωμένοι στα ίδια επίπεδα, στους 438.

Τέλος, έχουμε 50 νέους θανάτους.

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Δεδομένα έως 31 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 15:00

Σήμερα ανακοινώνουμε 932 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονωιού (COVID-19), εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 138850, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5422 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 41299 (29.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

438 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 294 (67.1%) εκ των διασωληνομένων είναι άνδρες. To 78.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.890 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 50 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 4838 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 2868 (59.3%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γονικές παροχές: Οι παγίδες στις μεταφορές χρημάτων που μπορεί να κοστίσουν σε φόρο

Ποια είναι τα λάθη που μπορεί να οδηγήσουν στην...

Μετρητά από το ταμείο αντί για το ΑΤΜ – Ουραγός η Ελλάδα στην ευρωπαϊκή τάση του cashback

Ηυπηρεσία cashback επιτρέπει στον καταναλωτή να πραγματοποιεί μια αγορά...

Ακινητοποιημένα τα πλοία σε Ραφήνα και Λαύριο: Το βράδυ οι αποφάσεις για τα δρομολόγια του Σαββάτου

Στο λιμάνι του Πειραιά κανονικά εκτελούνται τα περισσότερα δρομολόγια. Καθώς...