“Κρίση των Ιμίων” ….27 χρόνια μετά: Τιμάμε τους ήρωες, επαγρυπνούμε για την ασφάλεια της πατρίδας μας!

“ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “
           ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

Ρόδος  31.1.23  

                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
“Κρίση των Ιμίων” ….27 χρόνια μετά:
Τιμάμε τους ήρωες, επαγρυπνούμε για την ασφάλεια της πατρίδας μας!

Συμπληρώνονται είκοσι επτά (27) χρόνια  από την ημέρα κορύφωσης της “κρίσης των Ιμίων” .Αποτέλεσε την αρχή στο  οργανωμένο σχεδίο  της Τουρκίας να αμφισβητήσει την Ελληνική κυριαρχία στις βραχονησίδες των Ιμίων και να “γκριζάρει” το Αιγαίο.
Στη  προσπάθεια να προστατεύσουν την εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας ιδανικά,  τρεις (3) νέοι άνθρωποι που υπηρετούσαν  τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 ο Έκτορας Γιαλοψός, ο Παναγιώτης  Βλαχάκος , ο Χριστοδουλος Καραθανάσης έχασαν τη ζωή τους!

Οι τρεις(3)  ήρωες μας παραμένουν πάντα ζωντανοί  στη μνήμη μας και η θυσία τους στέλνει το μήνυμα της διαρκούς επαγρύπνησης και υπεράσπισης της πατρίδας μας.
Στις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις οι Έλληνες καλούνται να δείξουν σθένος και αποφασιστικοτητα και να ακυρώσουν με κάθε τρόπο τα άθλια σχέδια που εκπονούν “κύκλοι της ανωμαλίας ” της γείτονος χώρας.
Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε  την Ελλάδα  μας και να τιμάμε τους ήρωες μας.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ.Νικητιάδης: Ομολογία επταετούς αποτυχίας οι δηλώσεις Πρωθυπουργού για τη Βιομηχανία

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου, τ. Υφυπ. Πολιτισμού –...

Υπόμνημα με τεκμηριωμένες προτάσεις κατέθεσε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου

Οι ανησυχίες και οι τεκμηριωμένες προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου...

Παυλακίδης: «Οι μικροπολιτικές δεν θα σταματήσουν το έργο της ΔΕΥΑΡ» – Στο Α.Τ. Νότιας Ρόδου βρέθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Σωτήρη Βαγιανό

«Το έργο δεν σταματά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες» Παυλακίδης: Προτεραιότητα...