17.7 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

ΜέΡΑ25: Αμεση και πλήρης εξασφάλιση της πρόσβασης όλων των μαθητών στο βασικό αγαθό της εκπαίδευσης,  χωρίς χρονοτριβή

Εικόνα ντροπής για την Ελλάδα του 2020 του κ. Μητσοτάκη και της κ. Κεραμέως οι μαθητές με τα μπουφάν σε καφενείο χωριού στην Ηλεία να προσπαθούν να κάνουν «τηλεκπαίδευση» μοιραζόμενοι ελάχιστα μέσα.

  Η κ. Κεραμέως τα βλέπει ολα σωστά καμωμένα και έχει δίκιο: Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, οποιαδήποτε πολιτική με ταξική πολιτική είναι “a job well done”. Οι μαθητές δεν είναι ολιγάρχες, καναλάρχες, κλινικάρχες, ενωμοτάρχες, ούτε κολλητοί, σώγαμπροι και κομματικά παράσιτα για να έχουν γενναιόδωρη πρόσβαση σε κρατικούς πόρους και αγαθά. Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι απλά τα μυγάκια που προσέκρουσαν στο παρμπρίζ του ξέφρενα επελαύνοντος φιλελευθερισμού.

 Το ΜέΡΑ25 απαιτεί από την Κυβέρνηση άμεση και πλήρη εξασφάλιση της πρόσβασης όλων των μαθητών στο βασικό αγαθό της εκπαίδευσης,  χωρίς χρονοτριβή. Η Κυβέρνηση οφείλει χθές, να φροντίσει για το αύριο της χώρας.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Παππάς: «το Φως που περιμένουμε όλοι!»

Σε κάθε γωνιά της Δωδεκανήσου, από τα μεγάλα νησιά...

Πασχαλινό Μήνυμα και Ευχές Μίκας Ιατρίδη

Το Πάσχα είναι η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας που...