Μενεγάκης Κωνσταντίνος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αντικατάσταση της αντλίας άρδευσης στην γεώτρηση Αλεξανδρή στο Καπί Έμπωνας – Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Βαγιανό για την άμεση ανταπόκριση

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ατταβύρου κ. Μενεγάκης Κωνσταντίνος τονίζει σε ανάρτησή του

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αντικατάσταση της αντλίας άρδευσης στην γεώτρηση Αλεξανδρή στο Καπί Έμπωνας μετά την βλάβη που προκλήθηκε στην παλιά.

Η νέα αντλία είναι ήδη σε λειτουργία, εξασφαλίζοντας την ομαλή και αποδοτική άρδευση της περιοχής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό και στον προϊστάμενο καθημερινότητας και καθαριότητας της ενότητας Αταβύρου, στον υδρονομεα της περιοχής, στο προσωπικό, στους συνεργάτες και στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ – Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Ρόδου Βαγιανό Σωτήρη για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους αγρότες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, για την κατανόηση και την υπομονή τους.

#Άρδευση#Αντλία#ΔΕΥΑΡ#ΤοπικήΑνάπτυξη#Ευχαριστούμε

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διευκόλυνση στη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου για τους πολίτες που έχουν αστυνομικές ταυτότητες παλαιού τύπου»

Κύριε Υπουργέ, Όπως είναι γνωστό η διαδικασία έκδοσης νέων ταυτοτήτων...

Απάντηση σε ανακοίνωση των πληρεξουσίων δικηγόρων του Δημάρχου Πάρου

Ως νομική σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Νοτίου...