ΜΕΡΑ25 για πορεία Πολυτεχνείου : Επίθεση της Κυβέρνησης στη δημοκρατία

Η απαγόρευση της συμβολικής διαμαρτυρίας ακόμα και σε ολιγομελείς ομάδες βουλευτών – και μάλιστα με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας – συνιστά ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης στη Δημοκρατία και τα πολιτικά δικαιώματα.

Η κυβέρνηση διολισθαίνει συνειδητά, υπό την κάλυψη της πανδημίας, σε αντιδημοκρατικές πρακτικές που, πρώτον, απονομιμοποιούν στη συνείδηση δημοκρατών τα μέτρα προφύλαξης κατά του θανατηφόρου ιού, και, δεύτερον, προδιαγράφουν μονιμοποίηση της περιστολής των πολιτικών δικαιωμάτων.

Ο κίνδυνος τόσο για την Δημοκρατία όσο για την δυνατότητα της κοινωνίας να παραμείνει ενωμένη εναντίον της Πανδημίας υπονομεύεται από τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με σοβαρότητα και θεσμική συνέπεια η ομιλία του Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Με λόγο πολιτικά υπεύθυνο, θεσμικά συγκροτημένο και προσανατολισμένο στις...

Γιάννης Παππάς στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας: «Χρειάζεται ένα κράτος που εμπνέει σεβασμό, όχι φόβο»

Τις θέσεις του για την ανάγκη στήριξης του ελληνικού...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Νέα προγράμματα χρηματοδότησης για ΔΕΥΑ και Δήμους σε νησιωτικές περιοχές για έργα ύδρευσης»

Η κοινοβουλευτική παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για τη στήριξη...