13.2 C
Rhodes
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Οι προληπτικοί έλεγχοι με rapid tests συνεχίζονται στην πόλη και σε χωριά της Ρόδου

Μέσω της δράσης «Drive through testing»Στo πλαίσιo δράσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, συνεχίζονται οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive Through Testing».

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στην Ιαλυσό, περιοχή Βράχος από τις 11:30 έως τις 14:30, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στην Απολακκιά, από τις 10:00 έως τις 12:00 και στην Κατταβιά από τις 12:30 έως τις 14:30, ενώ την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στον καταυλισμό Ρομά στο Καρακόνερο από τις 09:00.

Οι δειγματοληψίες θα γίνουν, εφ’ όσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αξιώσεις συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Διεθνή Διαγωνισμό Δώρων Γαστρονομίας – World Food Gift Challenge

Επιλέχθηκαν τα 4 προϊόντα που θα την εκπροσωπήσουν στην τελετή...

«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση με αστυνομικούς της Κω, της Καλύμνου και της Λέρου»

Την ενίσχυση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Κω,...

Έκτακτο δρομολόγιο του πλοίου Παναγιά Σκιαδενή

Την Κυριακή 02/04/2023,σε συνέχεια των ελεύθερων δρομολογίων που πραγματοποίησαν...