Ολοκληρώθηκε το έργο της ανακατασκευής πεζοδρομίων και ασφαλτόστρωσης στον δρόμο των Ευκαλύπτων στα Κολύμπια

Ολοκληρώθηκε η σημαντική παρέμβαση για την περιοχή των Κολυμπίων, που αφορά στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων και στην ασφαλτόστρωση στον δρόμο των Ευκαλύπτων.

Ο πολυσύχναστος και χαρακτηριστικός δρόμος απέκτησε νέα, ασφαλή πεζοδρόμια και ανανεωμένο οδόστρωμα σε μια διαδρομή που εξυπηρετεί καθημερινά τουρίστες, κατοίκους, καταστηματάρχες και εργαζόμενους σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Πρόκειται για ένα έργο ουσίας που ενισχύει την ασφάλεια, διευκολύνει τη μετακίνηση και αναδεικνύει τη δυναμική μιας περιοχής με έντονη τουριστική και εμπορική δραστηριότητα.

Η συνεχής φροντίδα για τη βελτίωση της καθημερινότητας, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των υποδομών σε κομβικά σημεία, παραμένει προτεραιότητα.

Κάθε τέτοια παρέμβαση είναι ένα ακόμη βήμα για μια πιο ασφαλή, λειτουργική και φιλόξενη Ρόδο.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Nα ενεργοποιηθούν εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη της κενής θέσης καρδιολόγου στο ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ  Λέρου»

Να εξετάσει άμεσα το Υπουργείο εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις...

Πρωτοβουλία του Βασίλη Υψηλάντη για θεσμική συμμετοχή των νέων στη νομοθετική διαδικασία

Τη θεσμοθέτηση της συμμετοχής εκπροσώπων της νεολαίας στις κοινοβουλευτικές...

Γ. Νικητιάδης για την 3η Σεπτέμβρη: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την ίδρυση...