Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στη Λέρο και το Αγαθονήσι

Τη Λέρο και το Αγαθονήσι  επισκέφθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής κ. Βασίλειος -Νικόλαος  Α. Υψηλάντης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα των δύο νησιών με τους Δημάρχους κ.κ. Μιχάλη Κόλια και Βαγγέλη Κόττορο.

Κατά την παραμονή του στη Λέρο, ο βουλευτής παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια του Ινστιτούτου Μεσογειακής Διατροφής που ξεκίνησε τη λειτουργία του παρουσία προσωπικοτήτων του ιατρικού κόσμου από πολλές χώρες. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τη σημασία λειτουργίας του Ινστιτούτου για τη Λέρο και τα Δωδεκάνησα.

Επίσης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την ΥΝΤΕΛ όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής κ. Παναγιώτης Φιλιππίδης

Τέλος, κατά την τριήμερη αυτή επίσκεψη στα νησιά ο κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης συναντήθηκε με κομματικούς παράγοντες, με φίλους και πολίτες των νησιών.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή η απαράδεκτη διαχείριση του Ξενώνα Συνοδών Ασθενών του Νοσοκομείου Ρόδου

Την άμεση διερεύνηση σοβαρής καταγγελίας για τη λειτουργία και...

Νέα πρόσκληση 1.317.409 ευρώ για σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στην πρωτοβάθμια Υγεία, από ευρωπαϊκούς πόρους τηςΠεριφέρειας

Σταθερή πολιτική επιλογή η συνεχής στήριξη και ενίσχυση τηςδημόσιας υγείας στα νησιά Νέα...

Νικητιάδης από Θεσσαλονίκη στη Γ.Σ. των Επιμελητηρίων: «Πλήρης εγκατάλειψη των ΜμΕ – Απορώ πώς επιβιώνετε»

Η πλήρης εγκατάλειψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ), η έλλειψη...