Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΚΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ Κ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Το κλείσιμο του αεροδρομίου στο ακριτικό Καστελόριζο, στην καρδιά του καλοκαιριού και στην κορύφωση της τουριστικής κίνησης, λόγω ασθενείας του μοναδικού υπαλλήλου που υπηρετεί εκεί, αποτελεί πλήγμα για τη χώρα μας και την Εθνική οικονομία.

Η κατάσταση αυτή οφείλεται αποκλειστικά στην αδράνεια και στην απροθυμία της Κυβέρνησης να επιλύσει το σοβαρότατο ζήτημα της υποστελέχωσης των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, για τα οποία υπεύθυνη είναι η ΥΠΑ.

Είχαμε προειδοποιήσει από την πλευρά μας, αλλά και επανειλημμένα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τηλεπικοινωνιακών της ΥΠΑ για όλες αυτές τις δυσλειτουργίες.

Στα 11 από τα 15 περιφερειακά αεροδρόμια, υπηρετεί ένας (1) μόνο υπάλληλος, για 24ωρη εξυπηρέτηση του αεροδρομίου, και στα 7 από αυτά δεν υπάρχει κανένας μόνιμος υπάλληλος.

Είναι αδικαιολόγητη και απαράδεκτη η ολιγωρία από την πλευρά της Κυβέρνησης.

Καλούμε την Κυβέρνηση να επιλύσει, άμεσα, όπως οφείλει, όλα τα σχετικά προβλήματα, ώστε να λειτουργήσουν ομαλά και με ασφάλεια, με το κατάλληλο και απαιτούμενο προσωπικό, όλα τα αεροδρόμια και ιδιαίτερα τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ