Ο Δήμος προέβη στην προμήθεια συμβατικών τουαλετών για την τοποθέτηση τους σε δημοτικούς ανοικτούς χώρους όπως στο λιμάνι , στο γήπεδο, καθώς και στις παραλίες του νησιού.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου προχώρησε στην προμήθεια ανατρεπόμενου γερανοφόρου φορτηγού για μεταφορά press κοντέινερ το οποίο και ήδη χρησιμοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Η.Ν. Κάσου με τον Δήμο Ρόδου για την μεταφορά των απορριμμάτων του νησιού στον ΧΥΤΥ Νότιας Ρόδου έτσι ώστε στο νησί της ηρωικής νήσου Κάσου να μην υπάρχουν οργανικά απορρίμματα.

Τέλος στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού του , ο Δήμος προχώρησε στην προμήθεια και τοποθέτηση μονάδων χλωρίωσης για τον συνεχή έλεγχο και την επίτευξη καλύτερης ποιότητας νερού στις δεξαμενές του δικτύου ύδρευσης και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Πόλι, Εμπασία ,Αρβανιτοχώρι και Αγ. Μαρίνας στη θέση Πλατύολο.

Όλες οι παραπάνω προμήθειες προχώρησαν με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους (συνολικού ύψους € 50.654 ) με μοναδικό στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών για τη σωστή λειτουργιά του Δήμου προς όφελος των δημοτών του .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ