Στον Κολοσσό H Hotels ο Τάι Λόσον

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάι Λόσον.

Ο Τάι Λόσον είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου του 1987 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Φοίτησε στο κολέγιο της Βόρειας Καρολίνας και το 2009 ξεκίνησε μία πλούσια καριέρα στο ΝΒΑ. Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου φόρεσε τη φανέλα των Νάγκετς, Ρόκετς, Πέισερς, Κινγκς και Γουίζαρντς. Συνολικά μέτρησε 587 παιχνίδια στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 12,3 πόντους.

Στο μεταξύ, το 2011 ο Λόσον είχε και ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς αγωνίστηκε στη Λιθουανία για λογαριασμό της Ζαλγκίρις. Από το 2017 μέχρι το 2019 αγωνίστηκε στους Σαντόνγκ Γκόλντεν Σταρς στην Κίνα, ενώ η σεζόν 2019/20 τον βρήκε πάλι στην ασιατική χώρα, όπου φόρεσε τη φανέλα των Φουτζιάν Στάρτζεονς, έχοντας κατά μέσο όρο 27,3 πόντους, 8,8 ασίστ και 5,6 ριμπάουντ.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Φιλοξενίας

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας  Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησαν η Ένωση...

Γιάννης Παππάς: «Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει τη δουλειά της ανεπηρέαστη και στην ώρα της»

Συνέντευξη του Γιάννη Παππά στην «Α» Μπήκε στην πολιτική, για...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 33ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Πάσχα 2026»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 33ο...