13.2 C
Rhodes
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2025

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με την καθηγήτρια επιδημιολογίας κα Αθηνά Λινού

Συνάντηση είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας με την καθηγήτρια επιδημιολογίας κα Αθηνά Λινού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει :

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας κα Αθηνά Λινού βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με την κοινωνία επισημαίνοντας και κρούοντας τον κώδωνα του κίνδυνου ακόμη και την περίοδο του εφησυχασμού – κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η πρότασή μας για την αξιοποίηση της κας Λινού σε μια προσπάθεια συλλογική έχει τον χαρακτήρα να ανατάξουμε τις δυνάμεις μας, να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και να ανασυγκροτήσουμε το ΕΣΥ, που ήταν και παραμένει ο αδύναμος κρίκος.

Οι εξελίξεις δεν είναι θετικές, είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Τούτη την ώρα χρειάζεται να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα, δεν χρειάζεται μια διχαστική αντίληψη. Ακόμα και σε κρίσιμα ζητήματα πολιτικής διαφωνίας μπορούνε να βρεθούνε συνεννοήσεις και όχι κανείς να οξύνει τεχνητά την πόλωση και το διχασμό.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Παππάς στην κοπή  πίτας της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, παρευρέθηκε...

Γιάννης Παππάς: «Ενίσχυση των τοπικών συγκοινωνιών στην Κάλυμνο – Παράδοση λεωφορείων από την Ο.ΣΥ Α.Ε.»

Στην Κάλυμνο βρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας,...