Συνάντηση εργασίας Ιωάννη Παππά με τον Αναπληρωτή Υπ. Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς, ζητήματα που αφορούν έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Πιο συγκεκριμένα:

Για το νησί της Χάλκης, όπως δεσμεύτηκε ο Πρωθυπουργός στην επίσκεψη του, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα η «ηλεκτροκίνηση», η οποία έρχεται να συμπληρώσει τη γενικότερη προώθηση της πράσινης ανάπτυξης από την Κυβέρνηση.

Σε ότι αφορά την Κάρπαθο, ο κύριος Πέτσας ενημέρωσε τον Βουλευτή, πως θα προχωρήσει άμεσα η έγκριση του φακέλου που κατέθεσε η δημοτική αρχή του νησιού, για την ηλεκτροκίνηση.

Σε ότι αφορά τα ζητήματα της Κω, συζητήθηκαν τα έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» και πλέον θα χρηματοδοτηθούν μέσω του ταμείου ανάκαμψης και του ΕΠΕΡΑ, ενώ το φράγμα και το δίκτυο ύδρευσης θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Φράγμα Γαδουρά δίνει νερό με 0,16€/κυβικό. Η ανεπάρκεια της ΔΕΥΑΡ δεν κρύβεται πλέον

Βάζουν φέσι το νερό, βάζουν φέσι το ρεύμα και...

Το σχολείο βγαίνει από την τάξη και γνωρίζει τον τόπο του

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φέρνει μαθητές και εκπαιδευτικούς κοντά...

Ας μιλήσουμε για τις χρεώσεις της ΔΕΥΑΡ προς τους καταναλωτές

Οι λογαριασμοί των Ροδιτών δεν μειώνονται με αναρτήσεις και τα...

Περιοδεία κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στη Ρόδο

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ –...