Συνάντηση Ιωάννη Παππά, με τον Αυστραλό Πρέσβη στην Ελλάδα

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, συμμετείχε ως αντιπρόεδρος της επιτροπής κοινοβουλευτικής φιλίας, μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας, σε  συνάντηση με τον Ελληνοαυστραλό Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κύριο Αθανάσιο Σπύρου, παρουσία και του προέδρου της Επιτροπής, κυρίου Κωνσταντίνου Κοντογεώργου.

Από κοινού επιβεβαίωσαν τις άριστες σχέσεις που έχουν οι δύο χώρες, ενώ συμφώνησαν στην αναβάθμιση των ήδη ισχυρών δεσμών που ενώνουν τους δύο λαούς, τονίζοντας τον ιδιαίτερο ρόλο με τον οποίο έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη της φίλης χώρας, η ελληνική κοινότητα.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου στο ‘’Εξοικονομώ-Επιχειρώ’’ για τις επιχειρήσεις»

Ουσιαστικό αποτέλεσμα είχε η ανάδειξη από το Μάνο Κόνσολα...

Γ. Νικητιάδης: Επισκέψεις σε χωριά της Ρόδου και άμεση επαφή με τις τοπικές κοινωνίες το τελευταίο δεκαήμερο

Ευρισκόμενος στη Ρόδο το τελευταίο δεκαήμερο, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου,...

Νικητιάδης για Νοσοκομείο Ρόδου: Το «προβληματάκι» που ήτανε κυκεώνας – Βαβέλ «γαλάζιων» δηλώσεων ενώ το Νοσοκομείο ασφυκτιά.

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου, τ. Υφυπ. Πολιτισμού –...