15.4 C
Rhodes
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Χρυσοχοϊδης με θράσος παραδέχεται ότι στην κυβέρνηση παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την υγεία των πολιτών και με τις ελευθερίες τους

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία για δηλώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη

Λίγες ημέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, στις 13/11, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δήλωνε: “Οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια”.
Λίγες ημέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, σήμερα 27/11, ο ίδιος υπουργός, δήλωσε: “Δεν μεταδίδεται έξω στην ατμόσφαιρα ο ιός. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους”.
Ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα το έχει διαπιστώσει όλη η χώρα. Δεν περιμέναμε ωστόσο τόσο θράσος από τον κ. Χρυσοχοϊδη ώστε να παραδέχεται με αυτόν τον τρόπο ότι στην κυβέρνηση παίζουν επικίνδυνα, πέρα από παιχνίδια με την υγεία των πολιτών, και παιχνίδια με τις ίδιες τις ελευθερίες τους.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ: Η Τρίτη ηλικία πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό και της αγάπης όλων μας.

Τους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος...

Συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της Καλύμνου πραγματοποίησε ο Γιάννης Παππάς

Στην Κάλυμνο, στο πλευρό των κατοίκων και των φορέων...

«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για να διατεθεί σύγχρονο όχημα για τις ανάγκες των φυλακών της Κω»

Την αντικατάσταση του οχήματος που χρησιμοποιείται για τις μεταγωγές...