Σχόλιο Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο πανικός του κ. Γεωργιάδη που έχει ανασκευάσει μέσα σε πέντε ώρες τρεις φορές την πρωινή παραδοχή του ότι το άνοιγμα του τουρισμού συνδέεται με την έκρηξη της πανδημίας, απλά επιβεβαιώνει πως η αλήθεια που του ξέφυγε μάλλον ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Η χώρα μας πληρώνει σήμερα τις φιέστες του κ. Μητσοτάκη για το αλλοπρόσαλλο άνοιγμα του τουρισμού. Το επιβεβαιώνει και μόνη της εξάλλου η κυβέρνηση, η οποία τώρα θυμήθηκε να απαιτήσει αρνητικό τεστ για όποιον μπαίνει στη χώρα, ενώ το καλοκαίρι υπό την πίεση των τουριστικών κολοσσών σφύριζε αδιάφορα στο αυτονόητο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή των Ελλήνων με τον ομόλογoτης Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Κίνας, κ. HeChengjoun

Τον ομόλογο της Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Μόνιμης Επιτροπής...

Παρέμβαση Γιάννη Παππά για τις επιχειρήσεις ενοικίασης οχημάτων στα Δωδεκάνησα – Αίτημα επανεξέτασης της υποχρεωτικής εφαρμογής του Ψηφιακού Πελατολογίου και του Βιβλίου Κίνησης

Την ανάγκη άμεσης επανεξέτασης της υποχρεωτικής εφαρμογής του Ψηφιακού Πελατολογίου και του Βιβλίου Κίνησης...