21.6 C
Rhodes
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: Καταγγέλλει ο παραβάτης για να ακούει ο νοικοκύρης

 Π.Α.ΜΕ. πάλι, μετά από μήνες απουσίας από τα πραγματικά προβλήματα, με δήθεν διαμαρτυρίες ελάχιστων ατόμων και σημαιάκια του ΚΚΕ στο κάθε χέρι για να περνούν όγκο οι διαμαρτυρίες, το ΚΚΕ ή ΠΑΜΕ ή ΔΑΣ ή ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ή ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ξαναχτύπησε με καταγγελία και στόχο το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.

  Αλήθεια συντρόφια, τι είδους βοήθεια επικαλείστε στην καταγγελία σας? Το να δείχνετε, από τον προαύλιο χώρο του ΕΚΡ, το Σωματείο με το δάχτυλο σας στους εργαζόμενους με απορίες, είναι βοήθεια? Ή μήπως θεωρείτε βοήθεια το να μοιράζεται από την γωνιά σας εκτυπωμένες εκ των Περισσό προκηρύξεις που το μόνο που περιέχουν είναι λάσπη και κενά λόγια? Ο κόσμος, για κακή σας τύχη, εν  μέσω πανδημίας και με δισταγμό, εξαιτίας της γενικότερης υγειονομικής κρίσης, προσέρχεται στο Σωματείο μας γιατί αναγνωρίζει ποιοι γνωρίζουν και μπορούν να δώσουν λύσεις στα τεραστία προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το διάστημα. Το έργο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου αποδεικνύεται καθημερινώς και εμπράκτως.

   Φυσικά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το περιεχόμενο των φυλλαδίων σας. Θυμηθήκατε τροπάρια περί ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, πραγματικά αλλάξτε κασέτα, κούρασε η ίδια εδώ και 40 χρόνια. Παραδόξως βέβαια , αυτή τη φορά δεν μας κατηγορήσατε για την δήθεν κατακριτέα, προδοτική, εργοδοτική και μηδενιστική Τοπική Κλαδική Σύμβαση. Πώς να το κάνετε άλλωστε αφού έχετε κατακλύσει την φυλλάδα σας, τον «Νευροσπάστη», συγνώμη Ριζοσπάστη, με φωτογραφίες του τεράστιου πανό σας που έξω από την Ένωση Ξενοδόχων, ζητούσε την εφαρμογή της σύμβασης αυτής. Είστε η κωλοτούμπα προσωποποιημένη, ενώ αρνείστε να το παραδεχτείτε στα λόγια υποστηρίζεται την τήρηση της, γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι η Σύμβαση που υπέγραψε το Σωματείο μας εν μέσω Πανδημίας είναι η καλύτερη σύμβαση ξενοδοχοϋπαλλήλων που υπάρχει αυτή τη στιγμή πανελλαδικά.   

 Όχι κυρίες και κύριοι του ΠΑΜΕ, δεν αισθανόμαστε ντροπή, ακόμα και να τηρείτε όλα τα προληπτικά μέτρα και τις αποστάσεις όπως στις σταλινικές γυμναστικές επιδείξεις σας, την Πρωτομαγιά και στην εορτή του Πολυτεχνείου, θα εξακολουθείτε να είστε παραβάτες και ανεύθυνοι.  

Υ.Γ. 1 Μια απορία, εσείς οι κόκκινοι Ρομπέν των δασών, στέλνετε κάποιο ξεχωριστό ειδικό μήνυμα εν μέσω καραντίνας στο 13033 ή αρκεί η κονκάρδα του ΚΚΕ ή του Κουτσούμπα για να κινείστε ελευθέρα? Μάθετε να τηρείτε το σύνταγμα και τους νόμους.

Υ.Γ.2 Όταν σας έκανε έλεγχο η αστυνομία, με τον γλυκομίλητο τρόπο ομιλίας που χρησιμοποιήσατε και τα συγχαρητήρια που δώσατε στα όργανα της τάξης,  για το έργο τους, γίνατε για λίγο συμπαθείς. Βέβαια όταν έφυγαν σαν γνήσιοι επαναστάτες της φακής, αρχίσατε να τους υβρίζεται και να τους αποκαλείτε με προσωνυμία κατά την προσφιλή σας τακτική.   

Αναμένουμε την επόμενη ανακοίνωση σας, για να ευθυμήσουμε πάλι.

Στο καλό και η Παναγιά μαζί σας!

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην 9η διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Oceans” (OOC-9), η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε δύο θεματικά πάνελ συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος...

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Επισκέψεις εργασίας πραγματοποίησε ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής...

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας: «Είσαστε η ελπίδα, που όλοι χρειαζόμαστε»

Με λόγια ενθουσιασμού και υπερηφάνειας, συνεχάρη τις Τελχινίδες, ο...