Ο Δήμαρχος Ρόδου Καμπουράκης Αντώνης με ανάρτησή του δήλωσε:

Στην τηλεδιάσκεψη εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, που διοργάνωσε η Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, συζητήσαμε για την αντιμετώπιση των παθογενειών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την εύρυθμη λειτουργία της Δημόσιας Δημόσιας.

Οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων της χώρας μας, είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επίσης, έγινε συζήτηση και για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το σημαντικό αυτό χρηματοδοτικό εργαλείο που έχουμε στη διάθεση μας και θα αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ που θα αντλήσουμε.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα.Παρόντες στην τηλεδιάσκεψη ήταν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Πάϊδας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Σταθούλης και ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ