Με ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής δήλωσε:

Με πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους βουλευτές για το προς ψήφιση νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ, με τίτλο «Εκσυγχρονισμός Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας» που έχει απασχολήσει το σύνολο της κοινωνίας τους τελευταίους μήνες.

Η τηλεδιάσκεψη, πραγματοποιήθηκε διότι έχουμε καθήκον ως θεσμοθετημένος σύμβουλός της Πολιτείας, να ενημερώσουμε τους βουλευτές για τις επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρουν κάποιες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου.

Εξέφρασα τον προβληματισμό του τεχνικού κόσμου για το μέλλον του κλάδου στα νησιά και της περιουσίας των πολιτών, ενώ επεσήμανα εκ νέου την σημαντικότητα που έχει αυτό το νομοσχέδιο για τις νησιωτικές περιοχές όπως η δική μας.

Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Δωδεκανήσου, γι αυτό και διαχρονικά διεκδικούμε την εφαρμογή της νησιωτικότητας οριζόντια σε όλους τους τομείς.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας και οι βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη, Γιάννης Παππάς και Νεκτάριος Σαντορινιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ