12.7 C
Rhodes
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2025

Τηλεδιάσκεψη Χάρη Θεοχάρη με Υφυπουργό Τουρισμού της Πορτογαλίας για την επανεκκίνηση του τουρισμού

Τηλεδιάσκεψη με την Υφυπουργό Τουρισμού της Πορτογαλίας κυρία Rita Marques είχε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Βασικό θέμα της συνομιλίας ήταν η επανεκκίνηση του τουρισμού με τους καλύτερους όρους και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις για το 2021.

Ο κ. Θεοχάρης ενημέρωσε την ομόλογό του για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά στην υιοθέτηση κοινών κανόνων για τις μετακινήσεις, θέσεις με τις οποίες συμφώνησε η κυρία Marques.

Η επικοινωνία θεωρείται πολύ σημαντική καθώς η Πορτογαλία θα αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το επόμενο εξάμηνο.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοινοβουλευτική Παρέμβαση Γιάννη Παππά για αποκατάσταση των Υποδομών της Ρόδου

Με αφορμή την επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ο...

Ο Γεν. Γραμμ. Αντ. Γιαννικουρής από το Αγρίνιο:…«Η πολιτεία πλέον δείχνει την εμπιστοσύνη της στο ΤΕΕ και τους μηχανικούς»

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού...