Τοκούζης Παναγιώτης: Στον δεύτερο γύρο των εκλογών στηρίζω τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τοκούζης Παναγιώτης με την πάραταξη του κύριου Γερονικόλα τάσσεται ανοιχτά με τον Αλέξανδρο Κολιάδη.

Να σημειωθεί ότι ο κύριος Τοκούζης Παναγιώτης ήρθε πρώτος στη Δ.Ε. Καλλιθέας.

Δείτε την ανάρτησή του

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν ο λόγος που με ώθησε να ασχοληθώ ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Επειδή στη ζωή μου και στην πορεία μου στα κοινά έμαθα να πορεύομαι με αλήθειες και με διαφάνεια, και επειδή τιμώ την καθεμία από τις ψήφους που έλαβα οφείλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στους συμπολίτες μας.

Υπάρχει ανάγκη μιας δημοτικής αρχής που θα αλλάξει τη Ρόδο και θα την τοποθετήσει στη θέση που της αξίζει, γι’ αυτό στον δεύτερο κύκλο των εκλογών στηρίζω τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Νικητιάδης: Ικανοποίηση για την τοποθέτηση γιατρού στο αεροδρόμιο Ρόδου – Να διασφαλιστεί πλήρης κάλυψη

Με αφορμή την τοποθέτηση ιατρού και νοσηλεύτριας στο Διεθνές...

Ο Δήμος Ρόδου απομάκρυνε 1500 τόνους απορριμμάτων από τη Λίνδο και τον Αρχάγγελο

Πραγματοποιήθηκε μια δύσκολη και απαιτητική επιχείρηση καθαρισμού των χώρων...