Τσίπρας: Ο κόσμος πληρώνει στους λογαριασμούς τη ρήτρα Μητσοτάκη

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατά την περιοδεία του στην Πάτρα

Είναι φανερό και το καταλαβαίνουν πια καταναλωτές, μικρομεσαίοι, επαγγελματίες, τα νοικοκυριά, ο κόσμος που παίρνει τους λογαριασμούς, ότι εδώ και μήνες πληρώνει μια τρομακτική αύξηση στους λογαριασμούς, τη λεγόμενη ρήτρα αναπροσαρμογής που είναι ρήτρα Μητσοτάκη.

Ο ελληνικός λαός έχει κατανοήσει ότι αυτή η κυβέρνηση δε θέλει και δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στην πλειοψηφία της κοινωνίας που χειμάζεται, λεηλατείται.

Σήμερα από την Πάτρα θα πω κάτι που έχει ξαναειπωθεί, αλλά τώρα βρίσκει την πραγματική του σημασία και αξία, είναι απολύτως κυριολεκτικό: Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε.

Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πορείας, η κοινωνία χρειάζεται στήριγμα, χρειάζεται μια προοδευτική κυβέρνηση με κοινωνικό πρόσημο.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Προτάσεις για τη στήριξη των μελισσοκόμων στα νησιά»

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους πάνω και κάτω για να...

Β. Κικίλιας από Ρόδο: «Νέα πλοία, περισσότερα στελέχη και ενίσχυση της παρουσίας του Λιμενικού στο Αιγαίο»

«Από το Καστελλόριζο, το Αγαθονήσι και την Αστυπάλαια, έως...

Νέοι κανόνες για τους απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος – Όλη η διαδικασία

Ιδιαίτερη σημασία έχει η διαδικασία που καθιερώνεται για τους...

Εσύ γνωρίζεις πώς είναι να ζεις μόνιμα σε ένα νησί;

Τα νησιά είναι τόποι πρώτα για να ζεις και...