Αίτημα δρομολόγησης HIGHSPEED στην άγονη γραμμή Σητείας-Η.Ν.Κάσου-Καρπάθου-Χάλκης-Ρόδου

Αίτημα δρομολόγησης του πλοίου HIGHSPEED απέστειλαν οι Δήμαρχοι της Σητείας, της Ηρωικής Νήσου Κάσου, της Καρπάθου, της Χάλκης και της Ρόδου με κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Γιάννη Πλακιωτάκη κατά την εαρινή και τη θερινή περίοδο.

Το 2020 μέσα από μια τυχαία συγκυρία το HIGHSPEED δρομολογήθηκε για την εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης ακτοπλοϊκής γραμμής σε αντικατάσταση του πλοίου ΠΗΓΑΣΟΣ .

Τα αποτελέσματα σύνδεσης των νησιών μας με το πλοίο HIGHSPEED έγιναν αμέσως αντιληπτά καθώς παρατηρήθηκε κατακόρυφη αύξηση της επιβατικής κίνησης με θετική συνέπεια την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στα νησιά μας .

Με στόχο αφενός η Η.Ν. Κάσος να λάβει την θέση της στον χάρτη των ήπια αναπτυσσόμενων τουριστικών προορισμών προσφέροντας ένα προσιτό τουριστικό προϊόν μπαίνοντας έτσι σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου και αφετέρου την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού πλέον διεκδικούμε αναβαθμισμένες ακτοπλοϊκές υπηρεσίες με σύγχρονα πλοία.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Ρόδου διοργάνωσε με επιτυχία δωρεάν σεμινάριο Πρώτων  Βοηθειών στην Κρεμαστή

Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία...

863.000 ευρώ από τον Δήμο Ρόδου για την αναβάθμιση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Σε ένα σημαντικό έργο ενίσχυσης των υποδομών προσχολικής αγωγής...

ΕΝ.Π.Ε. και ΣΕΠΑΝ ενώνουν δυνάμεις για την προαγωγή της Κυκλικής Οικονομίας

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και ο...