17.1 C
Rhodes
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ανακοίνωση προέδρου ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνη Γιαννικουρή, στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες μας»

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής με σημερινή του ανακοίνωση, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους νέους πλέον φοιτητές και φοιτήτριες από τα Δωδεκάνησα:

«Αγαπητά μας παιδιά. Το συναρπαστικό αυτό ταξίδι σας στη γνώση, την επιστήμη και την προσφορά στην κοινωνία και τον τόπο μας, μόλις ξεκίνησε. Μπροστά σας, ξεδιπλώνεται ένας εντελώς νέος κόσμος, συναρπαστικός και απίστευτα εντυπωσιακός, τον οποίο καλείστε να εξερευνήσετε.

Ως πρόεδρος ενός επιστημονικού φορέα κι ως Δωδεκανήσιος γνωρίζω πολύ καλά ότι σε αυτή την διαδρομή που εσείς αγωνιστήκατε για να επιτύχετε, δεν θα είσαστε μόνοι. Θα έχετε πάντα συμπαραστάτες και αρωγούς, όλους εκείνους τους αγαπημένους ανθρώπους που στάθηκαν αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά στο πλευρό σας για να κατακτήσετε αυτό που στοχεύσατε.

Συμπαραστάτες σας επίσης, θα είμαστε κι εμείς. Που αργά ή γρήγορα θα ανταμώσουν οι δρόμοι μας, στο πεδίο των επαγγελματικών και επιστημονικών δράσεων τις οποίες θα αναπτύξετε σε λίγα χρόνια.

Η επιτυχία ανήκει σε εσάς. Αλλά η εκπαιδευτική κοινότητα, οι καθηγητές σας, οι γονείς, οι φίλοι οι συγγενείς κι όλοι οι Δωδεκανήσιοι καμαρώνουμε και χαιρόμαστε μαζί σας.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στα παιδιά εκείνα που σε αυτή την δοκιμασία δεν κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους. Έδωσαν εξίσου σκληρό αγώνα. Κι επειδή κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, είναι βέβαιο ότι ως μαχητές της ζωής, θα οπλιστούν ξανά με θάρρος και δύναμη και θα καταγράψουν τις δικές τους νίκες, αργά ή γρήγορα.

Συγχαρητήρια σε όλους.»

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουνάκης: Ψηφιακό Κράτος Μητσοτάκη 2.0 ή ψηφιακό μπάχαλο κόντρα στους επιχειρηματίες

Πάνε σχεδόν 2 μήνες  που η κυβέρνηση Μητσοτάκη με...

Συναντήσεις της ΔΚΜ με μηχανικούς στον Δημ. Τομέα

Ξεκίνησαν οι  προγραμματισμένες συναντήσεις του εκπροσώπου της ΔΚΜ Γιώργου...