Ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο νησί της Ρόδου και της Χάλκης

Δείτε την ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ :

O ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης και συνεχούς ενημέρωσης του κοινού, γνωστοποιεί ότι συνεχίζονται πυρετωδώς οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα νησιά της Ρόδου και της Χάλκης.


Εξαιτίας της πυρκαγιάς που σημειώθηκε νωρίτερα στο νησί, οι ρίψεις από αέρος για την κατάσβεση της, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο Δίκτυο Υψηλής Τάσης και να τεθούν εκτός αρχικά ο ΘΗΣ Ν. Ρόδου και στη συνέχεια και ο ΑΗΣ Σορωνής, με συνέπεια τη γενική διακοπή ηλεκτροδότησης του συμπλέγματος Ρόδου-Χάλκης.


Πριν από περίπου μια ώρα ξεκίνησε η σταδιακή επανηλεκτροδότηση των καταναλωτών στην πόλη της Ρόδου και όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ σε στενή συνεργασία με τη ΔΕΗ και σε συντονισμό με την Πολιτική Προστασία, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την όσο το δυνατόν συντομότερη επανένταξη όλων των μονάδων.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Η ελληνική ομογένεια και το Δίκτυο Αυτοδιοικητικών Ευρώπης  ισχυροί εθνικοί πυλώνες»

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς...

Γ. Νικητιάδης στη Βουλή: Να προσαρμοστεί το πρόγραμμα «Σπίτι μου» στις ανάγκες των νησιών

Την ανάγκη προσαρμογής του προγράμματος «Σπίτι μου» στις ιδιαίτερες...