Αντώνης Β. Καμπουράκης « Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν,να πετύχουν. Πολλοί λίγοι, είναι όμως διατεθειμένοι, να θυσιάσουν, να δουλέψουν, για να πετύχουν, ή να προετοιμαστούν για να πετύχουν»

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β.Καμπουράκης, μετά το πέρας της σημερινής σύσκεψης, για την πορεία του πιλοτικού, πρωτοποριακού project με τίτλο  “ΤheRhodesCo-Lab”, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με σοβαρότητα, με επαγγελματισμό και με συνεχείς προσπάθειες το 2023, θα είναι η χρονιά ενός άλλου τουρισμού, για τη Ρόδο, που θα διαχέει το εισόδημα το τουριστικό σε περισσότερους Ροδίτες, σε περισσότερες οικογένειες, σε όλο τον τόπο. Γι’αυτό συναντηθήκαμε σήμερα, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, και δουλεύουμε με παρά πολλή σοβαρότητα, στο πως θα φέρουμε πιο κοντά αυτό το οποίο μας αξίζει, αυτό το οποίο πρέπει να καταφέρουμε».

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την κατανομή προσλήψεων ιατρών στο νοσοκομείο της Ρόδου για το 2026»

Ενημέρωση για την κατανομή των προσλήψεων ιατρικού προσωπικού στο...

Ο «Κήπος της Κοινωνίας» ζωντανεύει με δράσεις και φέρνει τους πολίτες πιο κοντά στη φύση    

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν όλη την...

Δένδιας από Κύπρο: «Η Ελλάδα είναι απολύτως στη διάθεσή σας» – Ενίσχυση του κοινού αμυντικού δόγματος

Σαφές μήνυμα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία έστειλε ο...