Βορίδης : Κανονικά οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Όπως ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης, οι παρελάσεις και οι εορτασμοί στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά

Την πραγματοποίηση των παρελάσεων και των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Καθώς η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε μίνι λοκντάουν λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, η συζήτηση για το εάν θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί ή όχι έχει απασχολήσει έντονα τους ειδικούς και τους πολίτες. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, η απόφαση έχει πλέον ληφθεί και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Ερωτηθείς σχετικώς, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Μάκης Βορίδης επιβεβαίωσε πως θα γίνουν κανονικά οι εορτασμοί του Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου, προσθέτοντας πως η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων.

Όπως ανέφερε ο κ. Βορίδης, η παρέλαση θα γίνει «με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας».

«Έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων. Γίνονται διαδηλώσεις όπως είναι δικαίωμα των πολιτών επομένως δεν μπορούμε να πούμε πως μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε. Προφανώς αυτό γίνεται με κάποιους περιορισμούς».

Πηγή: tovima.gr

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Νικητιάδης: Επισκέψεις σε χωριά της Ρόδου και άμεση επαφή με τις τοπικές κοινωνίες το τελευταίο δεκαήμερο

Ευρισκόμενος στη Ρόδο το τελευταίο δεκαήμερο, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου,...

Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 14 Αυγούστου

 Συνολικά 56.756.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 58.370 δικαιούχους, από τις 10 έως 14...

Νικητιάδης για Νοσοκομείο Ρόδου: Το «προβληματάκι» που ήτανε κυκεώνας – Βαβέλ «γαλάζιων» δηλώσεων ενώ το Νοσοκομείο ασφυκτιά.

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου, τ. Υφυπ. Πολιτισμού –...