18.8 C
Rhodes
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Β. Καλοπήτας: Οι εξηγήσεις του κ. Μητσοτάκη είναι ανεπαρκείς όσο ανεπαρκής είναι και ο ίδιος

Ο -σε αποδρομή- πρωθυπουργός της χώρας δεν κατάφερε να πείσει κανέναν για τίποτα με τη δήλωσή του σχετικά την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Τα σενάρια φαντασίας για «εχθρούς της πατρίδας που καραδοκούν και σκοτεινές δυνάμεις εκτός Ελλάδας» και η προσπάθεια να πείσει ότι δεν γνώριζε τίποτα παρόλο που οι μυστικές υπηρεσίες υπάγονται στη δικαιοδοσία του, αποδυναμώνουν περαιτέρω τα ούτως ή άλλως αίολα επιχειρήματά του.

Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα:

Γιατί οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες και η ελληνική δικαιοσύνη παρακολουθούσαν έναν Έλληνα ευρωβουλευτή και πρόεδρο του τρίτου τη τάξει ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος;

Γιατί ο παραιτηθείς διοικητής της ΕΥΠ αποφάσισε να παρακολουθήσει ειδικά το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη;

Γιατί συναίνεσε η Εισαγγελέας Εφετών;

Μέσα από το λογύδριο Μητσοτάκη ο οποίος προσπάθησε να καλύψει τις τεράστιες δικές του ευθύνες για την παραβίαση θεμελιωδών ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων επικαλούμενος εχθρούς και συνωμότες, δεν προκύπτει καμία απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα.

Η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί την μεγαλύτερη πολιτική κρίση που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα και η οποία ξεκινά μέσα από το πρωθυπουργικό γραφείο και απλώνεται σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Οι εξηγήσεις του κ. Μητσοτάκη είναι ανεπαρκείς όσο ανεπαρκής είναι και ο ίδιος και όχι μόνο δεν ξεκαθαρίζουν αλλά θολώνουν κι άλλο το τοπίο, ενισχύοντας την πολιτική αστάθεια στη χώρα.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη για τον Βάιο Καλοπήτα

Η παράταξή μας έχει συνοχή, η Δημοτική Αρχή έχει...

Αρχή Οργάνωσης: Περί πολιτικής ηθικής

«Πληροφορήθηκα, όπως όλη η κοινωνία της Ρόδου, για την...

Με Δύναμη για τη Ρόδο: Έκπτωτος από το Δημοτικό συμβούλιο της Ρόδου ο κύριος Βάιος Καλοπήτας

Σύμφωνα με την σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου,  κηρύχθηκε έκπτωτος...