Γιάννης Παππάς για προκήρυξη εκλογών: Στις 21/5 σας θέλω ξανά δίπλα μου. Δύναμή μου η αγάπη σας

Με αφορμή την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και ετοιμότητας στους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κύριος Παππάς κάλεσε τις νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες να πορευθούν με ενότητα και δύναμη προς τη «μάχη» των εκλογών και να ξαναδώσουν στον Πρωθυπουργό ισχυρή λαϊκή εντολή για το σχηματισμό αυτοδύναμης Κυβέρνησης.

Ζήτησε, επίσης, την ανανέωση της στήριξης των Δωδεκανησίων στο πρόσωπό του, ώστε να συνεχίσουν μαζί τον αγώνα για τα νησιά μας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κι ο ίδιος, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους «στις 21 Μαΐου, σας θέλω ξανά δίπλα μου, για να συνεχίσουμε δυναμικά να αγωνιζόμαστε για τα νησιά μας και τους όμορφους ανθρώπους τους».

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμετανόητη η Χρύσα Καραγιάννη. Σε λίγο θα ζητά από τους Ροδίτες και πιστοποιητικό φρονημάτων!

Αντί συγνώμης, συνεχίζει το αναίσχυντο παραλήρημα πολιτικής μισαλλοδοξίας Απάντηση σε...

Η εμπάθεια της Χρύσας Καραγιάννη κατά του Περιφερειάρχη δεν δικαιολογεί την προσβολή της Ρόδου και των Ροδίων

Αυστηρή απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην  αναπαραγωγή της...

Μήνυμα του Βασίλη Α. Υψηλάντη για τη νέα σχολική χρονιά

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι από...