Γ. Παππάς: Παράταση για 6 μήνες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας της ΔΥΠΑ, για την προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα

Με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, παρατείνεται για 6 μήνες το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας της ΔΥΠΑ για την προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, συμπεριλαμβανόμενης και της κατάρτισης για 2.260 άτομα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο. κ Παππάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «Οι ωφελούμενοι του προγράμματος εξυπηρετούν σημαντικές ανάγκες στις υπηρεσίες που απασχολούνται και ήταν επιτακτική ανάγκη η παράταση του προγράμματος».

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρουσιάστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η αντιπλημμυρική μελέτη της Ιαλυσού

Η σύνδεση της αντιπλημμυρικής προστασίας της Ιαλυσού με τον...

ΥΠΕΞ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: ”Παραμένει παράνομο, άκυρο και ανυπόστατο”

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την απόφαση της Βουλής...