ΔΕΥΑΡ: Διακοπή Υδροδότησης Λόγω Οφειλών

Στα πλαίσια της εξυγίανσης της ΔΕΥΑΡ και της οικονομικής πολιτικής που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του νησιού, ξεκίνησαν από σήμερα,οι μαζικές διακοπές υδροδότησης σε συστηματικούς κακοπληρωτές.

Σε συνέχεια των οχλήσεων και των ειδοποιητηρίων που έχουν σταλθεί εξωδίκως, ψηφιακά, στα υδρόμετρα των καταναλωτών, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς και στα τοπικά μέσαμαζικής ενημέρωσης σε οφειλέτες της, η ΔΕΥΑΡ προβαίνει σε διακοπές νερού κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους και οφειλέτες που συστηματικά αγνοούν τις ειδοποιήσεις αλλά κυρίως την υποχρέωση τους να πληρώνουν την ΔΕΥΑΡ, με αποτέλεσμα την οικονομική αδυναμία της Δημοτική επιχείρησης, να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της.

Ο πρώτος κύκλος των διακοπών έχει ξεκινήσει οριζόντια σε οφειλέτες των οποίων οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ξεπερνούν τις 8.000€και δύναται ναολοκληρωθεί το εγχείρημα της διακοπής του συνόλου των οφειλετών εντός των επομένων είκοσι ημέρων.

Στα πλαίσια της διευκόλυνσης των καταναλωτών για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, καλούμε όλους να προβούν στην νέα προνομιακή άτοκη ρύθμιση των 60 δόσεων, όπου δεν είναι απαραίτητη η προκαταβολή, στην οποία δύναται και η τμηματική διαγραφή προσαυξήσεων ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων.

Να σημειωθεί πως ήδη καταρτίζεται και η λίστα των μεγαλοοφειλετών των οποίων οι οφειλές θα εκχωρηθούν στη ΔΟΥ  ΡΌΔΟΥ έναντι των οφειλών της ΔΕΥΑΡ προς αυτήν.

   
  

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Την άρση των εμποδίων για την άμεση λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού στην Κάσο, ζητά ο Μάνος Κόνσολας»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναδεικνύει, με κοινοβουλευτική...

Διευκόλυνση στη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου για τους πολίτες που έχουν αστυνομικές ταυτότητες παλαιού τύπου»

Κύριε Υπουργέ, Όπως είναι γνωστό η διαδικασία έκδοσης νέων ταυτοτήτων...

Απάντηση σε ανακοίνωση των πληρεξουσίων δικηγόρων του Δημάρχου Πάρου

Ως νομική σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦοΔΣΑ Νοτίου...