20.8 C
Rhodes
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύναμη Αλλαγής ΚΩΣ 2023 :Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Από την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στη δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά , που παριστάνει το Δήμαρχο, η λάσπη και τα ψέματα ήταν αρκετά για να κερδίσουν τις εκλογές.Πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν και τα επόμενα τρία χρόνια με τη λάσπη και τα ψέματα.

Το ήθος και το ύφος που βγαίνει από τα δελτία τύπου που εκδίδουν δεν αποκαλύπτει μόνο τον χαρακτήρα τους, αποκαλύπτει και τον πανικό τους από την μηδενική παραγωγή έργου βλέποντας τον χρόνο τους να εξαντλείται.Το έργο της ανάπλασης και του ηλεκτροφωτισμού στην δημοτική κοινότητα Καρδάμαινας, όσο και να χτυπιέται ο κ.Νικηταράς , όσα ψέματα και αν πουν ή αν γράψουν, είναι έργο της δημοτικής αρχής Κυρίτση.

Το έργο σχεδιάστηκε από τη δημοτική αρχή Κυρίτση, η μελέτη του έργου ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο από τη δημοτική αρχή Κυρίτση στις 12 Οκτωβρίου του 2018, οι τελικές εγκρίσεις δόθηκαν τους πρώτους μήνες του2019 και ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 27 Αυγούστου του 2019, τέσσερεις μέρες πριν ολοκληρωθεί η θητεία του Γιώργου Κυρίτση.Ο κ.Νικηταράς το μόνο που είχε να κάνει, εφόσον ανέλαβε τα καθήκοντα του δημάρχου, ήταν απλά να υπογράψει τη σύμβαση. Και για να βάλει απλά μια υπογραφή του πήρε μόνο 10 μήνες….αφού τη σύμβαση την υπέγραψε τον Ιούνιο του 2020.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο και αν ενοχλεί τον ‘’μπροστινό’’ και τους ‘’πισινούς’’ του και αυτή η πραγματικότητα είναι καταγεγραμμένη με ημερομηνίες σε όλες τις μελέτες και τα έργα που εκτελούνται σήμερα στο νησί.

Για όλους αυτούς ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Θα συγκριθούν με τα 170 έργα που υλοποίησε η δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση.Μέχρι σήμερα περνάνε κάτω από τον πήχη, έχοντας να παρουσιάσουν το απόλυτο μηδέν.

Σε λίγο καιρό θα αναγκαστούν να καταπιούν και τη λάσπη που έχουν πετάξει όλο αυτό το διάστημα, όταν παραθέσουμε με στοιχεία τον αριθμό των μετακλητών και των συμβούλων που έχει προσλάβει αυτή η δημοτική αρχή αλλά και το πόσο κοστίζουν, όλοι αυτοί, σε ετήσια βάση στον πολίτη της Κω, όπως επίσης θα μάθουν οι πολίτες πόσο κοστίζουν οι απευθείας αναθέσεων έργων και προμηθειών που κάνουν.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ