«Ευχές Γιάννη Παππά για τη νέα σχολική χρονιά από την ακριτική Τέλενδο»

Στην Τέλενδο βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι «εδώ, στο νησί όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και δύναμης. Καθήκον μας είναι να δώσουμε σε κάθε παιδί τη δυνατότητα να ονειρευτεί, να δημιουργήσει και να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει».

Ολοκληρώνοντας την παρουσία του, ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Γιάννης Παππάς 

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αλήθεια για τις ανεμογεννήτριες  απέναντι στις γκρίζες ζώνες του λαϊκισμού και της πολιτικής υποκρισίας

Οι 46 ανεμογεννήτριες που είναι εγκατεστημένες στη Νότια Ρόδο,...

Προώθηση του Aegean Cuisine μέσω του έργου REVIVE 

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ανακοινώνει...

Ο Γ. Νικητιάδης στις εκδηλώσεις τιμής για την 8η Μαΐου 1945 στη Σύμη

Στις επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου Σύμης για την 81η...