22.1 C
Rhodes
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καμπουράκης : Μείωση ανταποδοτικών τελών του Δήμου Ρόδου – 23% στο οικιακό και 16% στο επαγγελματικό τιμολόγιο

Ο Δήμαρχος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσε για την μείωση των ανταποδοτικών τελών του Δήμου Ρόδου.

Δείτε την ανάρτηση:

Προχωράμε στη γενναία μείωση των ανταποδοτικών τελών του Δήμου Ρόδου κατά 23% στο οικιακό τιμολόγιο και κατά 16% στο επαγγελματικό τιμολόγιο, από την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Σε πέντε περιοχές της πόλης μας που οι κάτοικοι τους δεν είναι υψηλού εισοδήματος, Μέγγαβλη, Ζέφυρος, Μεσαιωνική Πόλη (μόνο το οικιακό τιμολόγιο), Ορφέας και πίσω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μειώνονται επιπλέον 15%.

Η απόφαση μας για τη μείωση των ανταποδοτικών τελών δεν οφείλεται στην κρίση ούτε και στον κορωνοϊό, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας σοβαρής δουλειάς για τη διόρθωση των λαθών που έγιναν προ ετών με συνέπεια οι Ροδίτες να μην βλέπουν τον ενιαίο Δήμο στο νησί μας.

Με την απόφασή μας αυτή, θα αρθούν όλες οι αδικίες και οι αγκυλώσεις που έρχονται από το παρελθόν και εγείρουν πολλά ερωτηματικά.

Με πυξίδα το δημόσιο συμφέρον και την έντιμη διαχείριση και του τελευταίου ευρώ των συμπολιτών μας, που καταλήγει στο ταμείο του Δήμου Ρόδου, οδηγηθήκαμε στη μείωση των ανταποδοτικών τελών.

Ο αγώνας μας δεν απορρέει από εμμονές και από την προσωπική μας ατζέντα, αλλά υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον των συνδημοτών μας.Για εμάς λάμψη είναι η συμπεριφορά και η εντιμότητα μας απέναντι στον πολίτη, τον οποίο και υπηρετούμε, προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Δημοτικοί Σύμβουλοι Ρόδου ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Δημάρχου Ρόδου...