16.9 C
Rhodes
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καμπουράκης: Στο νησί μας η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου e-Τron GT – Η Ρόδος προβλήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο

Στο νησί μας θα πραγματοποιηθεί η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου e-TRON GT της AUDI.

O Δήμαρχος Ρόδου ευχαρίστησε τα στελέχη της AUDI και τη διοργανώτρια εταιρεία του event για την επιλογή της Ρόδου ανάμεσα σε δεκάδες προορισμούς.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ρόδου τονίζει :

“Το εγκώμιο της Αudi και της διοργανώτριας εταιρείας του event για τη Ρόδο, μας γεμίζει ικανοποίηση και περηφάνια, αλλά και ευθύνη, γιατί σε διεθνές επίπεδο περιμένουν πολλά από εμάς.

Να επιτύχουμε το όραμα μας, το νησί μας που κάποτε μεσουρανούσε να αποκτήσει ξανά την αίγλη και τη δόξα του.Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Audi, που με την επιλογή της να γίνει στο νησί μας η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου e-Τron GT, η Ρόδος προβλήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιλέχθηκε ανάμεσα από δεκάδες υποψήφιους προορισμούς και οι 500 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο εντυπωσιάστηκαν από το νέο μοντέλο της Audi αλλά και από τα τοπία του νησιού μας.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Audi που επέλεξαν τη Ρόδο, που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο νησί μας σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο που δοκιμάζεται έντονα από την πανδημία του COVID- 19.

Η επιλογή της Ρόδου ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επανεκκίνηση του Ροδιακού τουρισμού και αποδεικνύει, ότι αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό ακόμη και σε περιόδους κρίσεως όπως αυτήν που διανύουμε. Με εξωστρέφεια, γρήγορα αντανακλαστικά και συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να γυρίσει σελίδα η Ρόδος.”

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη για τον Βάιο Καλοπήτα

Η παράταξή μας έχει συνοχή, η Δημοτική Αρχή έχει...

Αρχή Οργάνωσης: Περί πολιτικής ηθικής

«Πληροφορήθηκα, όπως όλη η κοινωνία της Ρόδου, για την...

Με Δύναμη για τη Ρόδο: Έκπτωτος από το Δημοτικό συμβούλιο της Ρόδου ο κύριος Βάιος Καλοπήτας

Σύμφωνα με την σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου,  κηρύχθηκε έκπτωτος...