Κατασκοπεία – Ρόδος: Συνελήφθη ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου

Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψη και για τον 52χρονο μάγειρα 

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιέθυνσης Ασφαλείας το πρωί της Παρασκευής σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, κατηγορούμενος για κατασκοπεία.

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί και για τον 52χρονο μάγειρα, ο οποίος μετά την απόλυσή του από την εταιρία πλοίων στην οποία εργαζόταν, μετέβη στην Κομοτηνή όπου και αναμένεται να τον συλλάβουν οι τοπικές αρχές. 

Από την πλευρά του, ο 35χρονος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Στους δύο κατηγορουμένους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για τέσσερα αδικήματα.

Πηγή: protothema.gr

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την Πειραματική ΣΑΕΚ Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου – Ρόδου»

Η Πειραματική ΣΑΕΚ Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου – Ρόδου, αρμοδιότητας...

Γιορδαμνής: «Μετά από χρόνια, το ρέμα της Διμυλιάς καθαρίστηκε» – Ευχαριστίες στον Γιώργο Τόππο και τους εργαζόμενους

Μια σημαντική παρέμβαση για την ασφάλεια και την καθημερινότητα...

Β. Κικίλιας από Ρόδο: «Νέα πλοία, περισσότερα στελέχη και ενίσχυση της παρουσίας του Λιμενικού στο Αιγαίο»

«Από το Καστελλόριζο, το Αγαθονήσι και την Αστυπάλαια, έως...

Μήνυμα ενότητας από τον Σωτήρη Βαγιανό: Στην Πάρο στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Μπιζά

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ μετέφερε προσωπικά τη συμπαράσταση του...