Κύριε Μητσοτάκη σταματήστε να υποκρίνεστε και να εργαλειοποιείτε τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες

Σε ανακοίνωση προχώρησε το Μέγαρο Μαξίμου ενημερώνοντας τους πολίτες ότι συστήνεται επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Η Κυβέρνηση που καταψήφισε τον νόμο επέκτασης αναδοχής παιδιού στα ομόφυλα ζευγάρια, η Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που επίστησε την προσοχή των πολιτών διότι «βίγκαν, λεσβίες, παγανίστριες και μάγισσες προσπαθούσαν να επιβάλλουν τη λεσβιακή τους βιγκανικότητα στους φιλήσυχους νοικοκύρηδες χριστιανούς ορθόδοξους Έλληνες», η Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Τσιάρα που μας ενημέρωσε ότι «τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δύο φύλων και των δύο γονέων είναι παιδιά με λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα», η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που πιστεύει ότι οι διεμφυλικοί θέλουν να αλλάξουν φύλο επειδή υποκινούνται από εξωγήινους στον Υμηττό, αυτή η κυβέρνηση μας είπε ότι «εργάζεται για μια σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα που δεν νοείται να αποκλείει ή να διαχωρίζει τους πολίτες της».

Δεν παρέλειψε δε να μας ενημερώσει ότι η επιτροπή θα εργαστεί μέχρι το… 2023 για να μπορέσουν υπουργεία και φορείς να ορίσουν τους στόχους και τις δράσεις τους ώστε να υλοποιήσουν τις πολιτικές για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Κύριε Μητσοτάκη, σταματήστε να υποκρίνεστε και να εργαλειοποιείτε τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες. Οι θεσμικές διεκδικήσεις της κοινότητας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε νομοσχέδιο προς ψήφιση και η μόνη «εθνική στρατηγική» που χρειάζεστε είναι αυτή που θα σας εναρμονίσει με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα σε δύο Υπουργούς για τη στήριξη της κρουαζιέρας στην Πάτμο»

Σε μια σημαντική παρέμβαση προχώρησε ο Μάνος Κόνσολας προς...

ΕΛ.Α.Σ: Συγκροτήθηκαν οι συντονιστικές επιτροπές ανά την Ελλάδα – Όλα τα ονόματα – Ποιοι ειναι στα Δωδεκάνησα

Στη συγκρότηση των Συντονιστικών της Επιτροπών στις 59 εκλογικές...

Νέο εκλογικό τεστ για τον Μερτς: «Καλπάζει» το AfD στο Μεκλεμβούργο, η Αριστερά διεκδικεί το Βερολίνο

Στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία, το CDU φαίνεται πιθανό να καταγράψει...