Μίκα Ιατρίδη: «Συνεχίζουμε την ενίσχυση των αλιέων μας με επιπλέον ποσό 604.511 ευρώ»

«Η Κυβέρνηση είναι σταθερά δίπλα στους αλιείς, δίπλα στους νησιώτες» σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, ύστερα από την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να προχωρήσει σε επιπλέον ενίσχυση των αλιέων με ποσό 604.511,76 ευρώ.

Η ενίσχυση εντάσσεται στο πλαίσιο στήριξης τους, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τη διατάραξη της εφοδιαστικής αλυσίδας (Δράση 2 του Μέτρου 3.4.3  του ΕΠΑλΘ 2014-2020) και αφορά καταβολή αποζημιώσεων ύστερα από την εξέταση των ενστάσεων που είχαν κατατεθεί. Έτσι το συνολικό ποσό που θα δοθεί ανέρχεται στα 44.215.546,64 ευρώ.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, η Βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε τα εξής:

«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η Κυβέρνηση στηρίζουν τους αλιείς μας,η δραστηριότητα των οποίων, είναι πολύ σημαντική για την τοπική οικονομία των νησιών μας και την κοινωνική συνοχή.

Η συνεχής συνεργασία με την αρμόδια Γενική Γραμματέα, Χριστιάνα Καλογήρου, φέρνει αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι η ηγεσία του Υπουργείου πάντα ακούει τις προτάσεις μας και τις παρεμβάσεις μας.

Συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για όλους τους κλάδους, πάντα δίπλα στις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας».

Δημοφιλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ψευδή στοιχεία τα δήθεν “δημοσιογραφικά” ρεπορτάζ

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Βασίλη Τσιαλιαμάνη Στα δήθεν "δημοσιογραφικά"...

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΟΔΣΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΛΙΑΜΑΝΗ Η σύγκριση που οι ίδιοι ζήτησαν: Απευθείας αναθέσεις...

2,8 εκατ. ευρώ στο Υπουργείο Υγείας από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας για δύο νέες δομές φροντίδας σε Κω και Σύρο

Κέντρα Ημέρας Ολικής Φροντίδας με κινητά κλιμάκια για άτομα...